Vi hjälper dig hitta rätt investering

DreamProperties är Sveriges enda internationella förmedlare för investeringar av fastigheter utomlands. Vi jobbar endast med de största fastighetsutvecklarna samt storbankerna i attraktiva storstäder. Via vårt starka internationella kontaktnätverk inom både bank och fastighet kan vi hjälpa er hitta rätt investering som är skräddarsydd efter era önskemål.

Vi har ett team på plats vid varje land där vi erbjuder projekt som kommer att vara tillgängliga för er under hela processen. Vårt team på plats hjälper er med bland annat visningar, lokalisering av området och andra diversa önskemål.

Vi hjälper dig med finansiering

Vi jobbar endast med de främsta fastighetsutvecklarna och kan därför erbjuda bolån på 50% av bostadsvärdet på projekt i Dubai. Vid projekt i Europa samarbetar vi med svenska banker som har kontor i Spanien och i Storbritannien.

För att kunna investera i fastigheter utomlands kräver banker underlag på att man kan möjliggöra en investering. Vi på DreamProperties kommer att förse er med rätt hjälp. För att kunna ansöka om ett bolån krävs det följande:

  • Pass/ID handling
  • Arbetsgivarintyg
  • Lönespecifikation

Vi hjälper dig med fastighetsförvaltning

Vi har ett team av gediget erfarna fastighetsförvaltare i bland annat Dubai, Storbritannien och Spanien. Dessa team hjälper till med visningar, sälj och köp samt hjälper till med att hyra lägenheter på både lång och kort sikt.

Förenade Arabemiraten

Storbritannien
Spanien